Uhapšen vozač koji je izazvao stravičnu nesreću, psihički je loše, dobija i prijetnje (FOTO) (VIDEO)
Foto: Screenshot

Uhapšen vozač koji je izazvao stravičnu nesreću, psihički je loše, dobija i prijetnje (FOTO) (VIDEO)

Policija je u subotu nešto prije 21 sat, ”nakon prikupljenih novih saznanja” u kriminalističkoj istrazi, uhapsila 35-godišnjaka koji je u četvrtak poslijepodne, vozeći neprlagođenom brzinom, BMW-om naletio na Škodu mađarskih oznaka pri čemu su teško povrijeđene tri osobe.

U saopštenju objavljenom na web stranici zagrebačke policije navodi se da je nakon nesreće nastavljeno kriminalističko istraživanje te je nešto prije 21 sat, „nakon prikupljenih novih saznanja hrvatski državljanin (35).”, uhapšen na području Policijske uprave Međimurske te će "nakon zakonskog roka biti doveden pritvorskom nadzorniku”.

„Policijska uprava zagrebačka u saradnji ss Opštinskim državnim tužilaštvom u Zagrebu i Policijskom upravom Međimurskom nastavlja kriminalističko istraživanje”, stoji u saopštenju.

Kako Jutarnji saznaje, čekaju se rezultati testa krvi i urina koji su mu izuzeti u bolnici odmah nakon nesreće kako bi se utvrdilo je li u tijelu imao nedozvoljenih supstanci. Inače, alkotest je pokazao 0,0. Isto tako, čekaju se izvještaji teleoperatera o eventualnom telefoniraju vozača u vrijeme prije nesreće, kao i izvještaji o vozačevom zdravstvenom stanju te vještačenje djelova vozila koji su eventualno uzrokovali tragediju.

Od porodičnog advokata vozača O. M. jutarnji saznaje da je "mladić uputio pismo porodici u kojem izražava duboko žaljenje i želi potpuni oporavak".

"Vozačeva porodica od trenutka nesreće preko policije informisala se o stanju stradalih jer drugačije nisu uspijevali. A kada se u potpunosti oporave i ako budu voljni, vozačeva porodica će im pružiti podršku i s njima se sresti. Inače, M. O. je psihički jako loše zbog nesreće, a stanje mu se pogoršalo nakon niza prijetnji koje u kontinuitetu prima - zaključio je porodični advokat vozača.

Podsjetimo, 35-godišnji vozač je neprilagođenom brzinom udario u Škodu koja je odletjela u betonski zid i potom u dvije naplatne kućice, udarivši pritom u zadnji dio Audija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.