Putem društvenih mreža čestitke Crnoj Gori stigle su sa brojnih međunarodnih adresa
Foto: Ilustracija

Dan državnosti

Putem društvenih mreža čestitke Crnoj Gori stigle su sa brojnih međunarodnih adresa

Putem društvenih mreža čestitke Crnoj Gori stigle su sa brojnih međunarodnih adresa. Pored državnog sekretara SAD-a Majka Pompea, čestitke su uputili i ambasadorka SAD-a u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke, Kancelarija UN-a u Crnoj Gori, ambasada Italije u Crnoj Gori, lideri UAE.

Crna Gora dobija čestitke za Dan državnosti i Dan ustanka 13. jul i putem društvenih mreža, objavila je Vlada na svom Fejsbuk nalogu.

"Crna Gora i na ovaj dan državnog slavlja i sjećanja na našu svijetlu istoriju zahvaljuje prijateljima i saveznicima na čestitkama", odgovorili su putem Fejsbuka na čestitke iz Vlade Crne Gore.

Dan državnosti su uputili državni sekretar SAD-a Majk Pompeo, ambasadorka SAD-a u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke, Kancelarija UN-a u Crnoj Gori, ambasada Italije, lideri UAE.

Čestitke su stigle i od Ministarstava vanjskih poslova Azerbejdžana, Letonije, Litvanije, Poljske, Rumunije, Kosova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.