Spektakularna proslava u Njegoševom parku povodom Dana državnosti
Foto: PG Biro

Spektakularna proslava u Njegoševom parku povodom Dana državnosti

Glavni grad je Dan državnosti proslavio uz regionalno i planetarno poznate hitove grupe freedom, Marka Louisa, Jamesa Zabiele i Beat at Joe’s, dok je u ponoć bio upriličen vatromet.

James Zabiela, jedan od najvećih di-džejeva današnjice, zahvalio se na odličnoj atmosferi “Crna Goro, Podgorice, želim da vam se zahvalim za nevjerovatnu zabavu večeras”.

21

Foto: PG Biro

Glavni grad i Ministarstvo kulture još jednom svim građanima čestitaju 13. jul, Dan državnosti!

5

Foto: PG Biro

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.