Neobičan odmor u šataru razapetom u vazduhu između drveća (FOTO)
Foto: Instagram

Neobičan odmor u šataru razapetom u vazduhu između drveća (FOTO)

Kampovanje više nije kao nekada, jer je u mnogim kampovima često prevelika gužva. Čini se i da više nije ni tako tiho.

Međutim, jedan kamp u Velsu pronašao je zanimljivo rješenje, a kažu uživaćete u svim nijansama zelene koje oko njega možete da vidite. Njihovi šatori su bukvalno u vazduhu, razapeti između drveća. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ovi šatori imaju sve što vam je u prirodi potrebno - udoban krevet, koji čak može da se sklopi u fotelju i jedan malo sto, prenosi "Evening Standard". 

Izvan šatora napravljeni su drveni mostovi koji vas vode do spoljne tuš kabine i do šporeta koji radi na drva.

Ovdje ćete napuniti baterije i imati taj potreban mir. U kampu naime, nećete imati čak ni signal za mobilni telefon. Nije li to sjajno?! 

Naime, najbliži mobilni signal je udaljen 10 minuta laganog hoda od kampa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.