Do kraja jula tri sjednice Skupštine
Duško Marković

Premijerski sat u srijedu

Do kraja jula tri sjednice Skupštine

Crnogorski parlament do kraja jula održaće tri sjednice a zasijedanje, koje počinje 22. jula, ima 27 tačaka dnevnog reda.

Premijer Duško Marković, odgovaraće na pitanja predstavnika poslaničkih klubova na sjednici Skupštine u srijedu.

Na dnevnom redu, pored premijerskog sata su i poslanička pitanja.

Na sjednici koja počinje 22. jula poslanici će razmatrati izmjene Zakona o odbrani, oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalom, kao i ograničenju upotrebe duvanskih proizvoda.

Na dnevnom redu je Etički kodeks poslanika kao i razmatranje Godišnjeg izvještaja Zaštitnika, agencija i Centralne Banke Crne Gore.

Na trećoj sjednici, koja počinje 29. jula poslanici će raspravljati o izmjenama zakona o budžetu Crne Gore za ovu godinu i odlukama o zaduživanju Crne Gore za ovu godinu, prenosi MINA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.