Đukanović čestitao trinaestogodišnjem Đorđu na herojskom činu
Đukanović i Đorđe, foto: Instagram

Spasio druga od sigurne smrti

Đukanović čestitao trinaestogodišnjem Đorđu na herojskom činu

Na proslavi Dana državnosti u Danilovgradu bio je i trinaestogodišnji heroj iz Martinića Đorđe Stojović koji je iz nabujale rijeke Zete spasio sigurne smrti svog godinu dana mlađeg drugara, na čemu mu je predsjednik Milo Đukanović čestitao lično.

Tu su bili i predsjednik Skupštine Ivan Brajović, predsjednik Vlade Duško Marković i predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, koji su mu takođe najsrdačnije čestitali. 

Podsjećamo, Đorđe je iz nabujale Zete prije nešto više od mjesec dana spasio od sigurne smrti svog godinu mlađeg druga M. D, a potom ga i reanimirao dok dječak nije izbacio vodu koje se nagutao i počeo da diše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milo Đukanović (@predsjednik_cg) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.