Kijev: Zgrada televizije pogođena granatom(VIDEO)

Kijev: Zgrada televizije pogođena granatom(VIDEO)

Ukrajinska policija istražuje napad granatom na zgradu televizije "112 Ukrajina" u Kijevu, koji se desio tokom noći.

Kako je saopšteno iz policije, u napadu, koji se smatra terorističkim aktom, niko nije povrijeđen, a nepoznati počinioci ciljali su logo na zgradi.

Prema navodima koje prenosi "Raša tudej", pretpostavlja se da su napad počinila dvojica muškaraca, koja su na lice mjesta došli kolima, ispalili granatu i pobjegli.

RT prenosi da je televizija "112 Ukrajina" povezana sa proruskom Opozicionom platformom za život.

Dan prije napada, televizija je najavljivala prikazivanje dokumentarnog filma režisera Olivera Stouna "Otkrivanje Ukrajine", u kom se prikazuje ekskluzivni intervju sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Državni tužilac Ukrajine zaprijetio je televiziji krivičnom istragom zbog puštanja filma.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.