Srbija: Tijelo crnogorskog državljanina pronašao traktorista ispod sijena
Foto:Novosti

Srbija: Tijelo crnogorskog državljanina pronašao traktorista ispod sijena

Crnogorski državljanin Radovan Pajović (32) pronađen je mrtav u naselju Rakovica u blizini Avale u Srbiji, piše Kurir.

Njega je ispod bale sijena, našao A.K. (41) traktorista, koji je, došao da pokosi travu i sakupi sijeno na porodičnoj njivi.

Nažalost, traktorista nije odmah primijetio tijelo, nego tek kada je preko njega prešao točkovima traktora, pišu Novosti.

Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Obavljen je uviđaj i tijelo je odnijeto na Institut za sudsku medicinu na obdukciju, a policija se od ranih jutarnjih sati nalazi na licu mjesta i traži još neke od mogućih dokaza koji bi uputili na rasvjetljenje zločina i eventualno doveli do ubice.

Inače, kako nezvanično saznaju Novosti, na tijelu Radovana Pajovića pronađene su vidne povrede, pre svega na glavi kao i dosta krvi. 

Pretpostavlja se da je ubijen na livadi, i da je ubica potom pokušao da prikrije zločin. Međutim, postoje indicije da je Pajović ubijen na nekom drugom mjestu, a da je ubica donio tijelo na livadu i pobjegao. 

Istraga se nastavlja, a nezvanično Pajović je od ranije poznat policiji zbog krivičnih dela vezanih za drogu, i sumnja se da su upravo neraščišćeni poslovi doveli do njegovog ubistva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.