Smrtonosna mješavina: Ćerka ruskog milijardera se predozirala drogom
Cukanova, foto:Screenshot

Smrtonosna mješavina: Ćerka ruskog milijardera se predozirala drogom "Kelvin Klajn"

Talentovana violinistkinja Katja Cukanova (17) pronađena je mrtva u Londonu. Njeno beživotno tijelo pronašao je njen otac, ruski milijarder Igor Cukanov, a sumnja se da se predozirala drogom poznatom kao "Kelvin Klajn", mješavinom kokaina i ketamina.

Neposredno prije smrti zabavljala se sa drugarima, a pozlilo joj je u svojoj vili u Kensingtonu, zapadnom dijelu Londona.

Cukanov se iz Rusije sa svojom suprugom Natašom preselio 90-tih godina u London, gdje se Katja rodila. Utučeni otac je za britanski Telegraf rekao da je njegova ćerka, koja je nastupala u Kraljevskoj operi, samo nekoliko dana prije smrti bila izuzetno srećna i imala je svijetlu budućnost.

"Bila je tako pametna djevojka, ali je načinila loš izbor. Šta mi roditelji možemo da učinimo? Djeca će ionako raditi ono što žele i nikada vam ne govore istinu", rekao je ruski bogataš.

Katja je odmah odvezena u bolnicu, ali ljekari nisu mogli ništa da učine.

Drugari nesrećno preminule djevojke rekli su novinarima da je droga "Kelvin Klajn" nedavno postala popularna među mladima i da noćni život u Londonu ne može da se zamisli bez tog opijata.

Katja je završila prvu godinu muzičke škole u Bakingemširu, gdje je dobila i stipendiju, a u septembru je trebalo da krene na viši nivo.Katja je primljena na prestižnu Kraljevsku muzičku školu sa devet godina, gdje je pohađala časove violine, klavira, muzičke teorije i sviranja u trio i orkestru.

Tinejdžerka je već nastupala u nekim od najpoznatijih svjetskih muzičkih arena, uključujući i njujorški Kernidži Hol. Na italijanskom festivalu Suoni dal Golfo 2018. godine proglašena je za najboljeg mladog muzičara godine.

 
Novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.