Pančevo: Bivšu ženu nožem izbo na autobuskoj stanici, preminula u bolnici
ilustracija

Pančevo: Bivšu ženu nožem izbo na autobuskoj stanici, preminula u bolnici

Žena koju je u Pančevu danas napao bivši muž nožem preminula je na operacionom stolu, prenosi RTS.

Policija u Pančevu uhapsila je muškarca koji je izbo ženu danas na autobuskoj stanici, rečeno je agenciji Beta u policiji u tom gradu.

Uhapšeni P.M. (64) iz Pančeva je izbo svoju bivšu suprugu (60) na autobuskoj stanici, navodi RTS.

Napad se dogodio oko podneva.

Prema prvim informacijama, ubodena je u leđa i stomak, ali je preminula u bolnici. Svađa je počela na klupi, a Petar M. je Desanku M. nožem jurio sve do autobusa, pišu Novosti. Ona je, prema istom izvoru, bila smještena u Sigurnoj kući, a on je imao zabranu prilaska.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, bračni par je duže bio u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. 

Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli mjeru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnjelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

Prema riječima očevidaca, nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.