Raditi na poboljšanju odnosa između Crne Gore i Rusije
Sa sastanka

Marković primio ambasadora Gricaja

Raditi na poboljšanju odnosa između Crne Gore i Rusije

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Ruske Federacije u našoj zemlji Sergeja Gricaja.

Kako je saopšteno iz Vladine Službe za odnose sa javnošću, sagovornici su zaključili da je potrebno uložiti napore u poboljšanje odnosa između Crne Gore i Ruske Federacije, uključujući i unapređenje ekonomske saradnje.

Konstatovano je, kako se dodaje, da postoji dobar trend saradnje u oblasti turizma što je važno za stvaranje povoljnog ambijenta za građane obje države.


4826456662786c39b3f02k

Marković sa odlazećim ambasadorom Rusije

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.