Američki specijalci u filmskoj akciji: Skočili na narko-podmornicu u pokretu(VIDEO)

Američki specijalci u filmskoj akciji: Skočili na narko-podmornicu u pokretu(VIDEO)

Specijalci američke Obalske straže presreli su podmornicu koja je prevozila drogu, a grupa komandosa je čak uspjela da se ukrca na nju dok je bila u pokretu.

Zapljenjivanje podmornica narko-kartela, koje prevoze drogu do američke obale nije nimalo lak posao, a mnoge od njih uspijevaju da izbjegnu patrole Obalske straže.

Međutim, nekada se i snagama reda posreći, kao što je to bio slučaj nedavno kada su spazili podmornicu na površini.

Prije nego što je uspjela da zaroni, tri komandosa Obalske straže skočila su sa broda „Manro“ na podmornicu. Jedan od njih je udarao na poklopac tražeći od posade da otvore, nakon čega su se krijumčari predali.

Obalska straža zaplijenila je 7,7 tona kokaina, procijenjenog na 232 miliona dolara. Sveukupno, „Manro“ je od maja do jula u vodama Tihog okeana u 14 različitih racija zaplijenio 17.690 kilograma kokaina i 423 kilograma marihuane, vrijednih 569 miliona dolara.


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.