Teška nesreća na naplatnoj stanici:  Punom brzinom naletio na vozila, tri osobe povrijeđene(FOTO)
Foto: Facebook

Teška nesreća na naplatnoj stanici: Punom brzinom naletio na vozila, tri osobe povrijeđene(FOTO)

Tri osobe povrijeđene su u lančanom sudaru kod naplatne stanice Sveta Helena na autoputu A4 Zagreb - Goričan. Kako prenosi Indeks, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 12.45, učestvovala su tri vozila.

Potom je snažno udario u naplatnu kućicu i to u stranu na kojoj je sjedela blagajnica. Cijelu stanicu uspio je da pomjeri.

Unesrećene su izvlačili iz automobila. Jedan automobil je prilično smrskan, prenosi Index.hr. Na jednom staklu vide se i tragovi krvi. Dva automobila su mađarskih tablica, dok su na trećem hrvatske tablice.

"Danas poslijepodne je na NP Sv. Helena automobil punom brzinom naletio na dva vozila koja su čekala plaćanje putarine. Silovit udarac u stranu na kojoj je sjedjela blagajnica naplatnu kućicu je doslovno pomjerio. Ovo je već druga teška saobraćajna nesreća na NP Sv. Helena u zadnjih godinu dana", objavio je Nezavisni cestarski sindikat na svom Fejsbuku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.