Neprijatno iskustvo u Beču: Biciklista naletio na Hana, prijetio da će ga ošamariti
Johanes Han

Neprijatno iskustvo u Beču: Biciklista naletio na Hana, prijetio da će ga ošamariti

Evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Johanes Han imao je neprijatno iskustvo u Beču, kada je jedan biciklista najpre naletio na njega, a zatim mu zaprijetio da će ga ošamariti.

Prema pisanju bečkog Kurira, biciklista je Hanu zaprijetio da će ga ošamariti nakon svađe do koje je došlo u trenutku dok je evropski komesar sa partnerkom Suzane Ris Paser šetao centrom grada.

Incident se dogodio pored katedrale "Štefansdom", kada je biciklista uletio velikom brzinom u grupu pješaka među kojima je bio Han sa partnerkom.

Han je rekao da je biciklista vozio brzinom od najmanje 50 kilometara na čas, a pošto ga je tom prilikom gurnuo, evropski komesar mu je rekao da to ne može tako i tu ne može voziti bicikl.

Situacija je tada eskalirala, a biciklista se vratio i zaprijetio Hanu riječima: "Dobićeš šamar, odmah."

Kurir piše da se izjave očevidaca o ovom događaju od tog trenutku razlikuju.

Neki su listu rekli da su Han i biciklista razmijenili uvrede, te da su vidjeli čak i koškanje.

Takođe u svemu učestvovala je navodno i Hanova partnerka.

Han tvrdi da se od napada bicikliste odbranio rukom, kako bi se zaštitio.

On kaže da je biciklista divljao, a učešće njegove partnerke bilo samo u tome što ga je pozvala da krenu dalje.

Suzane Ris, koja je šefica austrijskog osiguranja "Vistenrot", rekla je da čitav događaj nije trajao ni dva minuta, i smatra da je čitava priča dospjela u medije samo da bi se nanijela šteta Hanu i njegovoj šansi da bude još jedan mandat evropski komesar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.