Aligator u  parku: Niko ne zna otkud on tu (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Čikago

Aligator u parku: Niko ne zna otkud on tu (VIDEO)

Čikaška policija potvrdila je danas da u laguni jednog od najpopularnijih parkova u Čikagu živi aligator.

To su utvrdili istražitelji, koji su otkrili da je riječ o aligatoru dužine oko metar i po. Portparol čikaške policije Entoni Giljelmi rekao je da su istražitelji otišli u lagunu Humbolt parka na zapadu grada i utvrdili da se tamo nalazi neobični stanovnik, što su prethodno objavili građani na društvenim mrežama.

Zvaničnici nemaju odgovor na pitanje kako se životinja tu našla, prenosi AP.

Gradski čelnici navode da su u laguni postavljene zamke za aligatore u nadi da će životinja uplivati u jednu od njih i biti bezbjedno uklonjena.

Guljelmi navodi da se očekuje da će krokodil biti uhvaćen i prebačen u Zoološki vrt, gdje će ga pregledati veterinari.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.