Svitolina se plasirala u polufinale Vimbldona
Elina Svitolina

Svitolina se plasirala u polufinale Vimbldona

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se u polufinale Vimbldona, pošto je danas u četvrtfinalu pobijedila Čehinju Karolinu Muhovu u dva seta, 7:5 i 6:4.

Svitolina je do druge pobjede u isto toliko okršaja sa Čehinjom došla stigla poslije sat i 31 minuta igre.

Ukrajinka će u polufinalu najprestižnijeg turnira na svijetu igrati protiv Rumunke Simone Halep koja je ranije danas sa 7:6 (4) i Suaji Žang iz Kine.

Svitolina je i pored nešto lošijeg početka meča, u kom je gubila sa 1:4 i 2:5, uspjela da preokrene i set privede kraju u svoju korist.

Situacija je bila nešto drugačija u drugom setu, viđeno je pet brejkova, od čega je Svitolina napravila tri, a njena rivalka dva, pa je tako uspjela da dođe do borbe za finale, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.