Dame, ovo su pogrešni modni izbori tokom ljetnjih mjeseci!
Ilustracija

Dame, ovo su pogrešni modni izbori tokom ljetnjih mjeseci!

Materijali od kojih se pravi ljetnja garderoba su lagani, često skoro providni, ocrtavaju svaku nepravilnost, pa su i pogrešni modni izbori vidljiviji nego tokom godine.

Jedan od najčešćih problema je odabir odgovarajućeg donjeg veša, treba "sve da bude na svom mestu", ali… ne bi trebalo da veš viri, ocrtava se ili se na bilo koji način primjećuje.

Dakle, što se gaćića tiče, izbor je jednostavan: pamučne, laserski sečene, tako da nema nikavih šavova koji se ocrtavaju.

A brushalteri? Pa, jedno od čestih pitanja je koja boja je pravi izbor, ako nosite bijelu majicu ili haljinu. Iako vam može djelovati da je bijeli logičan odgovor, niste u pravu.

Ako nosite bijeli brushalter ispod bijele majice, kontrast koji bijela boja pravi sa vašom kožom je preveliki i veš će se vidjeti ispod garderobe. Zato je najbolji izbor brushalter u boji kože, po mogućstvu takođe "nevidljivi", odnosno bez šavova.

E sad… Ako se spremni da malo zagolicate maštu nekom posebnom… bijeli, čipkani će poslužiti svrsi. Ali, ne morate tako na ulicu ili na posao, nije lijepo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.