Mitrović najozbiljniji kandidat za šefa podgoričkog DPS-a
Mitrović

Mitrović najozbiljniji kandidat za šefa podgoričkog DPS-a

Istaknuti funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) i direktor Uprave za dijasporu Predrag Mitrović najozbiljniji je kandidat za šefa podgoričkog DPS-a, piše Dan.

Kao kandidati za tu funkciju pominju se i Daliborka Pejović, bivši direktor Uprave policije Božidar Vuksanović i zamjenik gradonačelnika Podgorice Časlav Vešović.

Mitrović nije želio da komentariše informaciju da će biti imenovan za predsjednika podgoričkog DPS-a.

“Nemam komentar na to”, kratko je kazao Mitrović.

Sličan odgovor stigao je i od Božidara Vuksanovića.

“Nemam komentara nikakvih, nisam čuo za tu informaciju. Nisam u toku”, rekao je Vuksanović.

Najveća vladajuća partija nedavno je izabrala 169 članova podgoričkog odbora. U to partijsko tijelo po funkciji ulaze i odbornici DPS-a u Skupštini Glavnog grada, rukovodstvo Glavnog grada i članovi glavnog odbora DPS-a iz Podgorice.

Formirana je radna grupa za pripremu izbora šefa podgoričkog DPS-a, koja do 15. jula treba da predloži predsjednika. Do sada je podgorički odbor DPS-a predvodio Vladan Vučelić, dok je Miomir M. Mugoša obavljao funkciju sekretara odbora.

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović je ranije zatražio da se profesionalizuje pozicija predsjednika opštinskog odbora u gpavnom gradu. U više navrata je poručivao da će ići na profesionalizaciju čelne funkcije u odboru glavnog grada.

Ipak, svi su izgledi da je i tu došlo do promjena i da će profesionalac biti na funkciji potpredsjednika, a ne na poziciji predsjednika. Toj poziciji je ovoga puta najbliža Daliborka Pejović.

Ona je rekla da još uvijek nema nikakvu zvaničnu informaciju po pitanju raspodjele funkcija u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista Podgorice.

“Koliko znam, još uvijek traje procedura kandidovanja”, kazala je Pejovićeva.

Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.