DPS Kotor: Bečićev žal za privilegijama u Kotoru
DPS Kotor

DPS Kotor: Bečićev žal za privilegijama u Kotoru

Bečić je najsmješnija maškara na političkom karnevalu, koji sa sada već "spaljenim" predsjednikom Opštine, organizuje u Kotoru. Kada nikoga nije uspio da ubijedi kako je 14 više od 17, natjerao je Jokića da se još više ponižava (ukoliko je to uopšte moguće) tako što će megafon zamijeniti voskom za pečaćenje vrata na zgradi lokalnog parlamenta, a sve kako bi, fizički onemogućio da ga skupštinska većina smijeni po drugi put za mjesec dana, kazali su iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

"Svega prije nekoliko sedmica, čuveni dramaturg religiozno-političkih igrokaza, u napadu histerije na jednoj kotorskoj pjaci, priznao je da je zbog fudbala propustio važne lekcije iz opšteg obrazovanja, kao i da zbog predugog boravka u stanju hibernacije u SNP-u, nije naučio osnovne lekcije iz političkog obrazovanja?! Tako je ovaj lažni demokrata želio valjda da se opravda što demokratiju brani sa ulice, i što za lični poraz optužuje one koji su bili jedinstveni u stavu da se demokratija brani isključivo u parlamentu. Svjestan neizbježnog gubitka vlasti, ne uspijevajući da kontroliše bijes ( a ni padeže), Bečić je tada naredio Jokiću povlačenje iz parlamenta, a onda ga "uspavao" i na stranačkim organima", naveli su iz kotorskog DPS-a.

Dodajući da umjesto izvinjenja građanima koje su tom prilikom zajedno zaveli i ponizili u namjeri da uz njihovu pomoć sa ulice odbrane vlast, Bečić se danas, u svoj svojoj karikaturalnosti, usudio da skupštinskoj većini i građanima Kotora, dijeli moralne lekcije i glumi "kapa" karnevala.

Iz kotorskog DPS-a kažu da su uzaludni pokušaji Bečića i Jokića da iza patetične priče o demokratiji skriju svoj žal za svim partijskim zapošljavanjima, privilegijama i mešetarenjima po čemu su postali poznati u svim opštinama u kojima su dobili makar i djelić vlasti.

"Konstantan pad povjerenja građana ukazuje na to da  je amaterska glumačka družina na čelu sa Aleksom Bečićem pročitana, pa je razumljiva nervoza čelnika i funkcionera ove stranke koju svakodnevno demonstriraju u javnosti. Umjesto što zabavljaju turiste i crnogorsku javnost po primorskim trgovima, preporučujemo im da "zavrnu" rukave i pokažu neke rezultate u opštinama u kojima još nijesu izgubili povjerenje građana, iako su već duže vrijeme na tankom ledu. Posle će im opet bit kriv DPS", poručili su iz ove partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.