Vukotić predsjednik Odbora direktora Plantaža
Veselin Vukotić

Vukotić predsjednik Odbora direktora Plantaža

Rektor na Univerzitetu Donja Gorica, Veselin Vukotić, izabran je za predsjednika Odbora direktora kompanije Plantaže, dok je za potpredsjednika izabran direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Dušan Perović

Konstitutivna sjednica Odbora direktora Kompanije održana je danas. 

Kako je saopšteno iz Kompanije, Odbor direktora čine Vukotić, Perović, profesor Božo Mihailović i Đorđije Rajković, dugogodišnji izvršni direktor Kompanije „13. Jul Plantaže”.

U Odboru su i direktor marketinga Plantaža u penziji Anica Hajduković, predstavnik Zavoda za zapošljavanje Sead Šahman i direktor sektora za poslovanje sa privredom Societe Generale Banke Montenegro, Samo Jovićević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.