SDP: Jokić pet puta plačnim glasom molio Duška Markovića da ga zadrži na funkciji

SDP: Jokić pet puta plačnim glasom molio Duška Markovića da ga zadrži na funkciji

Činjenica da su odbornici DPS-a dali saglasnost na odluku Vladimira Jokića o razrješenju predstavnika SDP-a sa funkcije potpredsjednika opštine najbolje pokazuje prirodu njihovih odnosa, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije.

"Drago nam je, ne samo jer su ga lišili truda podnošenja ostavke, već prije svega jer su do kraja ogolili sopstveni karakter i još jednom obesmislili spin o navodnom dogovoru SDP-a i DPS-a. Glupost koju Jokić bez stida ponavlja u danu kada DPS glasa njegovu odluku protiv SDP-a.Mnogi nijesu vjerovali kada smo na to ukazivali nakon što je g. Jokić, sam potpisao ugovor sa ministrom (Osmanom)Nurkovićem o devastaciji Luke.", navodi se u saopštenju SDPa.

Neki su sumnjali i nakon što je, kako navode, "Jokić pet puta plačnim glasom molio Duška Markovića da ga zadrži na funkciji, bez koje očigledno ne vidi smisao daljeg bivstvovanja".

"Ipak, oni koji ga bolje poznaju – partijski drugovi, vidjeli su to na vrijeme i isključili ga iz veoma brojnog partijskog rukovodstva, u kome se našlo mjesta i za „političare“ kojima ni kući ne znaju da se bave politikom, ali nije bilo mjesta za g. Jokića. Pošto ga neće ni sopstvena partija, a očigledno ni Duško Marković koga bezuspješno moli, ostaje mu da se sa Dragicom Perović zaključa u Srpskoj kući.", kažu iz SDPa.

Jokića savjetuju da od bivšeg lidera SDPa Ranka Krivokapića nauči kako se dostojanstveno odlazi sa funkcije.

"Frustraciju koju imate od g. Krivokapića bi mogli iskoristiti da od njega naučite kako se dostojanstveno, nakon ostverenja istorijskih ciljeva, odlazi sa funkcije. Ukoliko to ne naučite završićete tako što ćete se, umjesto u zgradi SO Kotor, zaključati u stanu koji ste pečatirali, jer vas skupština stanara ne želi više za predsjednika. To što je DPS izvršio nedozvoljeni uticaj na jednog podstanara nije neka utjeha i neće vam mnogo pomoći.", zaključili su iz SDPa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.