Nemanja Medin

Porodica Medin povodom tri godine od nestanka Nemanje:

"Ima li nade da će se neke večeri pojaviti u svoj dom i prvi put ugledati i zagrliti svoju kćerku Lanu?"

Porodica Petrovčanina Nemanje Medina koji je nestao 8. jula 2016, oko 17.30 sati, pošto je krenuo u pravcu Virpazara, uputila je otvoreno pismo nakon što su Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni od optužbe za ubistvo Medina, ističući da je sud mogao uraditi više kako bi se utvrdila istina.

Saopštenje porodice Medin povodom tri godine od nestanka, prenosimo integralno:

“Tri godine su prošle od kada je nestao Nemanja Medin. Ima li nade da će se neke večeri pojaviti u svoj dom i prvi put ugledati i zagrliti svoju kćerku Lanu? Mi i dalje vjerujemo da ima jer „nada poslednja umire“.

Svi koji čitaju ove redove pretpostavljaju u kakvom smo stanju proveli ove tri godine.

Najčešće su nas hrabrili da istrajemo i hvala im na tome.

A naša borba se nastavlja i to u prvom redu borba za istinu koja je spora i teška, ali dostižna. Posebno nas hrabri to što u njoj nijesmo sami.

Na kraju moramo reći da se vjerovatno moglo i više uraditi i postići na utvrđivanju istine, ali to i dalje očekujemo ovog puta od žalbenog suda. ”

RTVBudva

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.