Bivša mis Perua umiješana u šverc droge sa srpskim bokserom?
Kamila Kanikobi

Bivša mis Perua umiješana u šverc droge sa srpskim bokserom?

Peruanski list Republika piše o bivšoj mis Kamili Kanikobi, dovedenoj u vezu sa srpskim državljaninom Davidom Cufajem osumnjičenim za krijumčarenje narkotika.

Slike Kanikobe i Cufaja objavljene su u martu ove godine, a bivša mis je demantovala bilo kakvu vezu sa njim, navodeći da joj "smeštaju zli ljudi" prenosi Republika.

Kanikoba je bila uključena i u skandal početkom ove godine, kada je na društvenim mrežama postavila fotografije na kojima je mis Perua Anjela Grados Meza pijana, što je zabranjeno pravilima, nakon čega joj je oduzeta titula.

Od tada je povezuju sa Cufajem, poreklom sa Kosova, koji se sumnjiči da je prije dvije godine pokušao da u metalnim kontejnerima sa šparglom prokrijumčari više od dvije tone kokaina, koja je iz Perua trebalo da stigne u Belgiju.

Iako su svi dokazi ukazivali na njega, on je pušten na slobodu, a peruanski list ga označava kao vodju kriminalne organizacije.

Tanjug/B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.