Beograd: Motorista udario u banderu, pao na asfalt, a onda BMW prešao preko njega
Foto:Kurir.rs

Stravična nesreća

Beograd: Motorista udario u banderu, pao na asfalt, a onda BMW prešao preko njega

Motorista Daniel V. (29) poginuo je na obilaznici Pupinov most – Ovča u Beogradu zakačivši prednjim točkom motora kavasaki ivičnjak neosvijetljenog puta prilikom čega je izgubio kontrolu nad vozilom i udario o banderu.

Kako se nezvanično saznaje, on se sa njegovim prijateljima, koji su bili u automobilu marke BMW, vraćao kući sa kartinga kada se ova nesreća dogodila.

Kada je motociklista izgubio kontrolu nad vozilom, automobil je pokušao da ga zaobiđe, ali bezuspješno.

Prema nezvaničnim saznanjima, u tom trenutku je BMW prešao preko tijela, nakon čega se prevrnuo i završio na krovu. Dvije osobe iz automobila su sinoć sa povredama prevezene u Urgentni centar.

IMG27e8ee8ecd1aa4e071bdf58c5b68cd07V620x0

Foto:Novosti

Na mjesto nesreće ubrzo su stigli i njegovi roditelji koji su identifikovali tijelo.

Na licu mjesta zatečen je jeziv prizor, po cijelom putu su bili uništeni dijelovi motocikla, piše Kurir.

Takođe, tijelo motocikliste bilo je prepolovljeno – gornji dio tijela je bio kod bandere u koju je udario, a drugi nekoliko desetina metara niže.

Taj dio puta sinoć je bio zatvoren sve dok iz Sudske medicine nisu odnijeli tijelo.

Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.