Džej Lo upoznala svoju dvojnicu: Baš ličimo (FOTO)
Foto: Instagram

Džej Lo upoznala svoju dvojnicu: Baš ličimo (FOTO)

Poput glumice Anđeline Džolie (44) i vojvotkinje Meghan Markl (37), i Dženifer Lopez (49) pronašla je svoju dvojnicu.

Pjevačica Konni Pena, koja vrlo liči na pjevačicu i glumicu, oduševljena je što je napokon upoznala slavnu Džej.Lo. 

"Napokon sam dobila priliku da upoznam Džennifer Lopez, legendu, moju ikonu i ženu koja me motivisala i toliko uticala na moj život. Ovaj dan mi je promijenio život, a toliko sam čekala na njega da dođe", napisala je Koni ispod fotografije na Instagramu. 

Koni je inače 'tribute' pjevačica, odnosno izvodi pjesme Dženifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Nikad nisam bila ovoliko nervozna. Prošlo je tačno godinu dana otkako sam rekla da ću biti njena prva 'tribute' pjevačica. Imala sam toliko pitanja i riječi u glavi koje bih joj rekla, ali kad sam bila u njenoj prisutnosti, lice u lice, bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla postaviti ni jedno pitanje. Jedino što sam mogla je zahvaliti joj što je takva i što mi je motivacija. Stvarno se jako trudim u svojim nastupima što više nje donijeti", rekla je Koni. 

Kako kaže pjevačica, DžejLo je došla do nje s osmijehom i zagrlila je.

"Baš ličimo", rekla joj je Jennifer.

eb997e5865747ceebd2d1334e55a6f36

Foto: Instagram

Radiosarajevo.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.