Bahami: Pao helikopter sa 7 osoba, među poginulima i milijarder?
Foto:Twiter

Bahami: Pao helikopter sa 7 osoba, među poginulima i milijarder?

Helikopter u kom se nalazilo sedam Amerikanaca srušio se nedaleko od Velikog ostrva na Bahamima i preživjelih nema, saopštila je bahamska policija.

U saopštenju se navodi da je helikopter koji je letio za Fort Loderdejl na Floridi nestao s radara nedugo po polijetanju i da su vlasti i lokalni stanovnici otkrili olupinu nedaleko od Velikog ostrva.

Navedeno je da su stradale četiri žene i tri muškarca ali nisu saopštena njihova imena.

Jedan lokalni list iz Zapadne Virdžinije je prenio navodnu izjavu guvernera te savezne države da je među stradalima rudarski magnat i milijarder Kris Klajn, ali iz njegovog kabineta to nisu potvrdili.

Bahamska policija nije iznijela uzrok pada helikoptera ali je navela da je istraga u toku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.