Drama na nebu: Avion proglasio vanredno stanje neposredno po polijetanju
foto: Twitter

Drama na nebu: Avion proglasio vanredno stanje neposredno po polijetanju

Avion na letu iz Londona ka Bengaloru proglasio je vanredno stanje samo 14 minuta po polijetanju, a za devet se spustio oko tri kilometra niže i trenutno kruži iznad Lamanša čekajući odobrenje za povratak na aerodrom.

Prema prvim informacijama, letjelica je Hitrou napustila u 15.30 časova po lokalnom vremenu, neposredno nakon čega je pilot izvijestio da postoji problem zbog kog je zatražio dozvolu za povratak.

Avion kruži iznad Lamanša oko sat vremena, a iako još nije poznato zašto je proglašena uzbuna, postoje sumnje da pilot i kopilot nose maske za kiseonik.

Kako javlja "Sputnjik", u pitanju je letelica "boing 777" koja je trebala da poleti u 14.15 sati po lokalnom vremenu, ali je polazak odložen za nešto više od sat vremena.

Razlog za odlaganjem takođe nije predočen, pa se pretpostavlja da će više informacija biti poznato tek nakon zvaničnog saopštenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.