Đukanović uputio telegram povodom smrti Momira Bulatovića: Čuvam uspomenu na dane naše saradnje
Milo Đukanović

"Davao izuzetan lični doprinos očuvanju mira, multietničkog sklada i stabilnosti u našoj Republici"

Đukanović uputio telegram povodom smrti Momira Bulatovića: Čuvam uspomenu na dane naše saradnje

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća porodici Bulatović povodom smrti Momira Bulatovića bivšeg predsjednika Republike Crne Gore.

"Poštovana porodice Bulatović,sa žaljenjem sam primio vijest o iznenadnoj smrti vašeg supruga, roditelja i brata Momira Bulatovića, prvog neposredno izabranog predsjednika Republike Crne Gore, koji je 90-tih godina na toj dužnosti davao izuzetan lični doprinos očuvanju mira, multietničkog sklada i stabilnosti u našoj Republici", naveo je Đukanović u telegramu.

On je istakao da bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, s pijetetom čuva uspomenu na te dane njihove saradnje.

"Kao što cijenim što smo obojica imali snage da se uzdignemo iznad političkih razmirica u kasnijim životno važnim situacijama.

Molim vas da primite izraze mog iskrenog saučešća", naveo je Đukanović u telegramu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.