Uhapšen Saša Sinđelić
Saša Sinđelić

Po potjernici Interpola Zagreb

Uhapšen Saša Sinđelić

Službenici Sektora kriminalističke policije su, postupajući na osnovu međunarodne potjernice NCB Interpol Zagreb, lišili slobode Sašu Sinđelića (38) iz Srbije, saopštila je Uprava policije.

"Sinđelić je lišen slobode na osnovu međunarodne potjernice NCB Interpol Zagreb koja je raspisana radi izdržavanja kazne zatvora po pravosnažnoj presudi u trajanju od 21 godinu na koju je osuđen zbog krivičnog djela ubistvo i krivičnog djela teška krađa počinjenih na teritoriji Republike Hrvatske. 
Lice je sprovedeno sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici koji mu je odredio ekstradicioni pritvor.", kaže se u policijskom saopštenju.

Sinđelić je svjedok saradniku u slučaju pokušaja terorizma u oktobru 2016. godine.

Njemu je određen ekstradicioni pritvor  potvrdila je za podgoričke medije Aida Muzurović, samostalni savjetnik za odnose sa javnošću Višeg suda.

Kako je ranije kazao glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić Sinđelić je zatražio politički azil u Crnoj Gori zbog konstantnih prijetnji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.