Avion bez stajnog trapa bezbjedno sletio na aerodrom
Ilustracija

U Tel Avivu

Avion bez stajnog trapa bezbjedno sletio na aerodrom

"Boing 737" sa oštećenim stajnim trapom bezbjedno je sletio na Aerodrom "Ben Gurion" u Tel Avivu. Prethodno je letjelica sa 152 putnika i člana posade kružila oko aerodroma kako bi potrošila preostalo gorivo.

Više od 100 ambulantnih kola bilo je spremno da dočeka avion "Elektra ervejza" iz Kelna kome je, kako su lovci izraelske avijacije utvrdili, oštećen zadnji lijevi točak. Vjeruje se da je guma eksplodirala prilikom polijetanja.

Prethodno je na Aerodromu "Ben Gurion" oglašen najviši stepen uzbune, prenosi RT.

Kako javlja Tajms ov Izrael, lovci izarelske vojske presreli su avion i vizuelnim pregledom utvrdili da je zadnji lijevi točak "boinga 737-400" oštećen. 

Letelica sa 152 putnika i člana posade kružila je iznad aerodoma kako bi potrošila preostalo gorivo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.