Đukanović: Poziv Vučiću stalno otvoren
Đukanović i Vučić

Đukanović: Poziv Vučiću stalno otvoren

Poziv za sastanak predsjednika Crne Gore i Srbije, Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića, trajno je otvoren, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Vučić je ranije danas rekao da je, "uprkos crnogorskoj kampanji protiv Srbije, srpskog naroda i njega lično", spreman da u Beogradu ugosti Ðukanovića kako bi razgovarali, umjesto da se stvaraju problemi i tenzije.

Đukanović je kazao da je tokom više susreta u posljednjih godinu sa Vučićem razgovarao o posjetama na najvišem nivou.

"Najtačnije bi se moglo reći da je poziv obije strane permanentno otvoren", saopštio je predsjednik Crne Gore, prenosi agencija MINA.

On je naveo da će zajedno procijeniti kada je optimalan trenutak za njegovu posjetu Beogradu, ili Vučicevu Podgorici.

"To će biti prilika da otvoreno razgovaramo o svim pitanjima, u najboljem interesu naših država i naroda, a dotle mislim da se treba čuvati od teških riječi", kazao je Đukanović.

Podsjetimo, Vučić je izjavio da je spreman da ugosti Đukanovića kako bi razgovarali.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.