London: Trudnica izbodena na smrt
Ilustracija

London: Trudnica izbodena na smrt

Žena koja je bila u osmom mjesecu trudnoće izbodena je nožem na smrt u Londonu, a njena beba je u teškom stanju, saopštila je britanska policija.

U saopštenju se navodi da su policajci na jugu Londona pronašli teško povrijeđenu trudnicu, a njena beba je prebačena u bolnicu.

Uhapšen je tridesetsedmogodišnji muškarac zbog sumnje da je izvršio ubistvo.

Britanski premijer Tereza Mej suočava se sa kritikama da je smanjenjem budžeta za policiju i socijalne službe doprinijela rastu broja zločina izvršenih hladnim oružjem.

Prema zvaničnim podacima, 285 ubistava nožem izvršeno je u Engleskoj i Velsu tokom prošle godine što je najviše od početka bilježenja podataka prije više od 700 godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.