Tijelo muškarca pronađeno u Tari
ilustracija

U rejonu Brštanovice

Tijelo muškarca pronađeno u Tari

Tijelo muške osobe pronađeno je u rijeci Tari, u mjestu Brštanica.

U je pitanju leš muškarca starog oko 50 godina, navode Vijesti pozivajući se na informacije iz policije.

Antena M piše da je leš pronađen na bosanskoj strani pa naše službe nijesu ni izlazile na lice mjesta, već je slučaj preuzela bosanska policija.

''Tijelo je pronađeno na mjestu odakle kreće splavarenje, tako da se pretpostavlja da se nije niko utopio prilikom splavarenja, prijavio bi neko slučaj, već se sumnja da je voda tijelo nanijela tu''- saopštio je izvor Antene M.

Još nije završena identifikacija nastradalog, a preliminarni rezultati pokazuju da na tijelu nema tragova nasilja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.