Vučić o porukama iz CG: Svako bi da lični rejting podiže tako što će da kaže nešto protiv mene
Aleksandar Vučić

Vučić o porukama iz CG: Svako bi da lični rejting podiže tako što će da kaže nešto protiv mene

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne sjekira zbog izjava na njegov račun iz Crne Gore, jer su one za unutrašnju upotrebu, te primijetio da bi svako lični rejting da “podiže” tako što će da kaže nešto protiv njega.

Premijer Crne Gore Duško Marković izjavio je da su predlog zakona o slobodu vjeroispovijesti komentarisali mnogi koji ga nisu pročitali, a među njima je, kako tvrdi, i predsjednik Srbije.

Na molbu da prokomentariše tu izjavu, Vučić je ponovio da ne želi da doliva ulje na vatru, da se ne sjekira za sve te izjave, jer su one za unutrašnju upotrebu.

“Neka oni rade svoj posao. Čuo sam ja njihov odgovor prvog dana kada sam ih zamolio da to razmotre. A, nemam problem sa ličnim uvredamna tog tipa, samo neka nastave”, rekao je Vučić novinarima u Nišu.

Kako je primijetio, svako bi da lični rejting podiže tako što će da kaže nešto protiv njega, jer su onda, kaže, valjda svi mnogo jaki, snažni i uspješni.

Poručio je da na to ne želi da odgovara.

“Prihvatam da ja ne umijem da čitam i da ne znam da čitam… Računam da bi oni možda mogli i novi zakon po tom pitanju da donesu – da samo pobornici NATO umiju da čitaju i da samo oni smiju da čitaju. Ja ne spadam u te”, ironično je dodao predsjednik Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.