Pogledajte gol Vejna Runija sa 60 metara o kojem svi pričaju(VIDEO)
Foto: Screenshot

Pogledajte gol Vejna Runija sa 60 metara o kojem svi pričaju(VIDEO)

Engleski napadač Vejn Runi postigao je u noći između srijede i četvrtka jedan od najatraktivnijih pogodaka u karijeri. Runi je svom Di-Si junajtedu donio trijumf nad Orlandom golom sa svoje polovine.

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda i engleske reprezentacije, koji je tokom karijere postizao golove sa više od pola terena, podsjetio je na najbolje dane u 10. minutu utakmice na "Audi fildu".

Nakon ispucane lopte i greške dvojice protivničkih igrača, ona se odbila do "Vaze" koji nije razmišljao i uputio je udarac sa više od 60 metara.

Golman Orlanda Brajan Rou izašao je daleko ispred gola i nije stigao da se vrati, pa je 33-godišnji Englez postigao jedan od najljepših pogodaka u karijeri.

Ovim trijumf Di-Si junajted je došao do 30 bodova i zadržao treću poziciju na tabeli Istočne konferencije MLS lige.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.