Srbija i Crna Gora da prevaziđu trenutne tenzije
Foto:Tanjug

Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Mićunovića

Srbija i Crna Gora da prevaziđu trenutne tenzije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića.

Vučić je tom prilikom rekao da ostaje posvećen daljem razvoju dobrosusjedskih odnosa sa Crnom Gorom i da očekuje da dvije zemlje prevaziđu trenutne tenzije.

On je najavio da će sjutra, na sastanku sa predstavnicima Srba iz regiona, razgovarati i sa predstavnicima srpskog naroda iz Crne Gore, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsjednika Srbije.

Zahvaljujući ambasadoru na predanom radu tokom diplomatskog mandata u Beogradu, Vučić je naglasio da će nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu.

Vučić i ambasador Mićunović su se saglasili da bi dvije zemlje trebalo da nastave sa međusobnom podrškom u procesu evrointegracija, kao i da prioritet daju infrastrukturnom povezivanju i ekonomskoj saradnji.

Vučić je ambasadoru Mićunoviću, na oproštaju, poželio dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mnogo uspjeha u profesionalnom radu.

Ambasador Mićunović je zahvalio na podršci, koju je, tokom boravka u Beogradu, imao od predsjednika Vučića i srpskih vlasti, navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.