Feniksa nije ubila radoznalost: Mačak preživio pranje u veš mašini! (VIDEO)

Feniksa nije ubila radoznalost: Mačak preživio pranje u veš mašini! (VIDEO)

Znatiželjna kao i uvijek, mačka mora svuda da zaviri. Ali slučaj znatiželje mačora Feliksa iz Minesote iznenadio je sve.

Naime, ovaj jednogodišnji mačor ušao je u bubanj veš-mašine svoje vlasnice Stefani Kerol i preživio 35-minutno pranje.

Stefani se na trenutak okrenula i nije primijetila kada se Feliks ušunjao u bubanj. Iako uglavnom provjerava bubanj prije uključivanja mašine za pranje veša, ovog puta to nije uradila.

"Imam tri mačke i nijedna nikada nije ulazila u bubanj mašine za pranje ili sušenje veša. Međutim, čula sam da se to događa i uvijek sam provjeravala bubanj. Ovog puta nisam i šokirala sam se kada sam ga vidjela. Nakon što je mašina za pranje veša završila, Felix je bio skroz mokar, preplašen, zbunjen, jedva je disao i imao je modrice po cijelom tijelu", rekla je Stefani, prenosi B92.

Feliksa su odmah odveli kod veterinara. Bio je u kritičnom stanju, ali na svu sreću njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo.

"Imao je nizak krvni pritisak, nizak broj otkucaja srca, nizak nivo kiseonika, nisku temperaturu, modrice i hemijske opekotine rožnjače koje su uzrokovale sljepilo. Na svu sreću, sada je bolje. Njegovi otkucaji srca vratili su se u normalu i već se mazi sa veterinarima i nama. Čak se i okupao", ispričala je Stefanina ćerka Aša.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.