Mitrović: Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnije od nekih političara
Željko Mitrović

Mitrović: Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnije od nekih političara

Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović oglasio se povodom prikupljanja potpisa protiv rijaliti programa na komercijalnim televizijama u Srbiji.

"U zemlji u kojoj bi svi da uređuju televizijske programe i da budu cenzori medija, nije ništa novo ili neuobičajno da se pojedini opozicioni političari bune što je Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnija od njih ili njihovih ideja.Televizija Pink ovih dana doživljava svoj istorijski maksimum u gledanosti i to zahvajujući lojalnosti više od 5 miliona gledalaca u Srbiji! To samo znači da će televizija Pink nastaviti da razvija programe koji zaukupljaju najviše pažnje televizijskog auditorijuma u skladu sa svim postojećim zakonima i pozitivnim propisima, ali i pratiti sve svjetske trendove, kao što su rijaliti "Love Island" u Njemačkoj ili "Naked Attraction" u Britaniji.", saopštio je Mitrović.

Kaže da su ti evropski trendovi  mnogo "avangardniji i slobodniji od srpskih rijalitija, ali takav medijski pluralizam nam donosi evropska budućnost!".

"I da ne bih bio isti kao Dragan Đilas koji je rijalitije doveo u Srbiju i na njima enormno zarađivao nehajući za ljude kojima se rijaliti programi ne sviđaju, ja ću, za razliku od njega, za neljubitelje rijliti programa, koji su u ogromnoj manjini ipak od septembra lansirati novi "ART KANAL" koji ce 24 sata dnevno tretirati samo kulturu i umjetnost kroz sjajne domaće i strane dokumentarne serijale! Uz veliku želju da će potpisnici ovakvih peticija naći svoju sreću na našim novim kanalima", saopštio je Mitrović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.