Svi se iskrcali, zaboravili na nju: Probudila se u mraku i promrzla nakon leta avionom
Ilustracija

Svi se iskrcali, zaboravili na nju: Probudila se u mraku i promrzla nakon leta avionom

Poslednje čega se Tifani Adams sjeća 9. juna jeste kako leti iz Kvebeka za Toronto. Sljedeće što je vidjela jeste mračna i prazna unutrašnjost aviona parkiranog na pisti.

Adamsova kaže da se sjeća da se probudila u svom sjedištu sa pojasom i dalje oko struka i da se smrzavala od hladnoće.

Od tada kaže da joj se razvio poremećaj u spavanju i da često noćne terore. „Er Kanada" je potvrdila da se incident desio i da istražuju čitav slučaj.

Putnica je na Fejsbuku napisala da se u avionu probudila oko ponoći, odnosno nekoliko sati nakon što je avion sletio, promrzla i zarobljena u sjedištu u potpunom mraku.

Čitav događaj je opisala kao "jezivo iskustvo". Prije nego što joj se baterija na telefonu ispraznila uspjela je da pozove prijateljicu, koja je zvala aerodrom "Pirson" u Torontu i obavijestila ih o svemu.

U međuvremenu, Adamsova je pronašla baklju u kokpitu aviona i pokušala da privuče pažnju. Ubrzo je pronašao radnik koji je prevozio prtljag na pisti. Radnik je naveo da je žena bila u potpunom šoku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.