Proslavila se ulijetanjem na teren tokom finala Lige šampiona, a sada dolazi u CG
Kinsi Volanski

Proslavila se ulijetanjem na teren tokom finala Lige šampiona, a sada dolazi u CG

Kinsi Volanski, djevojka koja se proslavila ulijetanjem na teren tokom finala Lige šampiona, uskoro će posjetiti Crnu Goru.

Ona je s dečkom Vitalijem Zdoroveckim boravila je u Splitu, a u njihovom obilasku Balkana sledeća stanica je Crna Gora.

Atraktivna plavuša je oduševljena Splitom.

"Prvi put sam ovdje, ali nažalost samo na jedan dan. Idemo dalje u Crnu Goru, ali ćemo se sigurno vratiti da istražimo Hrvatsku", rekla je Kinsi.

Vitalij je već ranije bio u Hrvatskoj.

"Ovo mi nije prvi put da sam ovdje, a sigurno ni posljednji", rekao je vidno raspoloženi Rus.

Hrvatski novinari su pitali Kinsi kako se odlučila na odvažan korak i prekidanje susreta između Liverpula i Totenhema.

"Rekao mi je da će me ostaviti ako ne utrčim u teren pa sam pomislila 's*anje, moram to napraviti'. Preskočila sam dvije ograde i trčala što sam brže mogla. Malo sam bila u pritvoru, ali sve je prošlo OK", našalila se 25-godišnja Amerikanka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.