Ovo su uhapšene osobe nakon filmske potjere kod Danilovgrada
Auto kojim su bježali, foto: Uprava policije

Ovo su uhapšene osobe nakon filmske potjere kod Danilovgrada

Marku Rnkoviću (25), Luki Nikiću (26), Vasku Martinoviću (35), Predragu Mirotiću (27) i Željku Lakušiću (31) iz Podgorice određeno je zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da su u utorak ujutro, prijeteći pištoljem radnicima, opljačkali benzinsku pumpu „Montenegro petrol“ u Ulici Vojislavljevića u Podgorici.

Advokat Damir Lekić potvrdio je za Pobjedu da je njegovim klijentima Rnkoviću, Nikiću i Martinoviću određeno zadržavanje i da su se pred tužiocem branili ćutanjem.

Svi osumnjičeni će danas biti privedeni sudiji za istrage koji će se izjasniti o pritvoru.

Oni su uhapšeni nakon opsežne potjere u mjestu Sladojevo Kopito u Danilovgradu.

„Osumnjičeni su se nakon razbojništva, prethodno ukradenim vozilom "vento“, podgoričkih registarskih oznaka, uputili prema Danilovgradu. Tokom potjere osumnjičeni se nijesu zaustavili na policijski znak za zaustavljanje, prilikom čega su ostvarili kontakt sa nekoliko policijskih vozila“, kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.