Istanbul: Pobjedu opozicionog kandidata Bošnjaci slavili uz
Imamoglu proslavlja pobjedu

Istanbul: Pobjedu opozicionog kandidata Bošnjaci slavili uz "Jutro je" Nade Topčagić (VIDEO)

Ekrem Imamoglu je na ponovljenim izborima za gradonačelnika Istanbula ubjedljivo pobijedio svog protivnika iz redova vladajuće Partije pravde i razvoja i bivšeg premijera Binalija Jildirima.

Imamoglu je na ponovljenim izborima osvojio 54 odsto glasova birača, što je za 770.000 više glasova nego na martovskim izborima.

Pobjedu opozicionog kandidata Ekrema Imamoglua na ponovljenim izborima u Istanbulu neki su proslavili uz pjesmu „Jutro je“ Nade Topčagić.

Riječ je o, kako se navodi na društvenim mrežama, Bošnjacima koji žive u ovom gradu.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.