Vozilo sa cg državljanima završilo na krovu, u pomoć pritekli vojnici BIH
Foto:Ministarstvo odbrane BIH

Vozilo sa cg državljanima završilo na krovu, u pomoć pritekli vojnici BIH

Crnogorski državljani su jutros na Rogoju kod Trnova uslijed mokrog puta izgubili kontrolu nad vozilom i prevrnuli se na krov a u pomoć su im pritekli pripadnici vojske Bosne i Hercegovine.

"Brzom intervencijom pripadnika Oružanih snaga BiH tri crnogorska državljanina (dva muškarca i jedna žena) izvučena su iz vozila i ukazana im je prva pomoć. Nakon toga, pripadnici Oružanih snaga su osigurali mjesto nesreće, vozilo je vraćeno na točkove i izvučeno na put.", saopšteno je iz Ministarstva odbrane BIH.

2406198OS

Foto:Ministarstvo odbrane BIH 

Pored toga, kako se dodaje, pripadnici Oružanih snaga BiH su osigurali i pre voz za crnogorske državljane do planinarskog odredišta u opštini Pale te pozvali službu za prevoz oštećenog vozila.

2406191OS

Foto:Ministarstvo odbrane BIH 

Inače, pripadnici 1. voda 1. čete Deminerskog bataljona koji su pomogli cg državljanima vrše operacije deminiranja na Rogoju na dvije lokacije, a ovim humanim gestom je još jednom pokazano da su pripadnici Oružanih snaga BiH u službi svih građana, ističe se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.