Potresna poruka: Smrtni slučaj u domu Aleksandre Prijović(FOTO)
Aleksandra Prijović

Potresna poruka: Smrtni slučaj u domu Aleksandre Prijović(FOTO)

Aleksandra Prijović oglasila se na društvenim mrežama, objavivši tužne vijesti o smrti dede Bore Mihajlovića, za kojeg je, kako je više puta isticala, bila izuzetno vezana.

Aleksandra se zajedničkom slikom i emotivnom porukom oprostila od svog dede.

- Mili moj dekice, otišao si mi juče... Mnogo ćeš mi nedostajati... Ne mogu da ti opišem moju tugu i bol... Nadam se da ti je tamo negde bolje i da te anđeli čuvaju... Voli te tvoja unuka najviše na svetu dekice moj... Zauvek - poručila je ona.

aleksandraprijovicdeda83

Inače, Aleksandru je tužna vijest zatekla u Monte Karlu, gdje je otputovala kako bi sa Filipom Živojinovićem proslavila 1. godišnjicu braka. Takođe, sa njima je na putu i sin Aleksandar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.