Razbojnik upao u kuću gradonačelnika Čačka: Šrafcigerom krenuo na Todorovića
Milun Todorović

Drama u kući političara

Razbojnik upao u kuću gradonačelnika Čačka: Šrafcigerom krenuo na Todorovića

U porodičnu kuću gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića jutros rano je upao višestruki razbojnik.

"Oko 4 sata ujutro, probudila me je supruga i rekla da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah pomislio sam da je promaja ili prozor, međutim kada sam ustao i došao do stepenica čuo sam prevrtanje stvari i disanje čovjeka", rekao je za agenciju RINA gradonačelnik Čačka.

On je dodao da su mu djeca u tom trenutku spavala.

"Vratio sam se do supruge i rekao joj da se zaključa u kupatilo i da pozove policiju, a ja sam dežurao na stepenicima plašeći se da provalnik ne krene na sprat kada policija stigne", rekao je on.

I, kako dodaje, upravo to se dogodilo.

"Kada je policija upala u kuću razbojnik je sa šrafcigerom krenuo prema meni.

Međutim uspio sam da ga zadržim, dok ga policija nije savladala. Ispostavilo se da je lopov već opljačkao gomilu vrijednih predmeta", naveo je Todorović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.