Zbog snimanja Top Gear-a obustava saobraćaja u Kotoru
Foto: Ilustracija

25. i 26. juna

Zbog snimanja Top Gear-a obustava saobraćaja u Kotoru

Emisija o automobilizmu Top Gear, u produkciji BBC-ja, snimaće se u utorak 25. i srijedu 26. juna na teritoriji opštine Kotor.

U cilju uspješne realizacije tog projekta Uprava za saobraćaj Crne Gore i Sekretarijat za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj omogućili su privremenu obustavu saobraćaja na pojedinim dionicama, prenosi Skala radio.

Saobćaj će biti obustavljen na sljedećim dionicama: regionalni put Kotor - Njeguši, 25.06. (utorak) od 14 do 19 sati; magistralni put dionica Dobrota - Perast, 26.06. (srijeda) od 13 do 19 sati; priobalni put od Otvorenog bazena u Dobroti do Kavalina, 26.06. od 13 do 17 sati; priobalni put u Perastu, 26.06. u vremenu od 15 do 19 sati.

Uprava za saobraćaj Crne, Sekretarijat za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj i TO Kotor mole građane da u srijedu 26.06. uklone vozila sa trotoara na pribalnom putu u Dobroti i priobalnom putu u Perastu.

Dio snimanja na moru će se u srijedu 26. juna od 10 do 17 sati odvijati na akvatorijumu od Dobrote do Perasta, zbog čega se mole kupači da se toga dana ne udaljavaju od obale, kaže se u saopštenju kotorske Turističke organizacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.