Milošević: Crnogorske pobjede uvijek su polazile sa Cetinja
Foto: OO DPS Cetinje

Sa Izborne konferencija

Milošević: Crnogorske pobjede uvijek su polazile sa Cetinja

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Cetinje, Jovan Martinović otvorio je VIII Opštinsku izbornu konferenciju uz prisustvo značajnog broja delegata, kao i gostiju - predstavnika koalicionog partnera na lokalnom nivou, saopšteno je iz te partije.

U svom uvodnom obraćanju posebno se zahvalio glasačima Demokratske partije socijalista istakavši da je ovo jedina partija na Cetinju čije se članstvo mjeri četvorocifrenim brojem.

Sjednici prisustvuju  politički direktor DPS Crne Gore Tarzan Milošević, članica Predsjedništva Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore Tamara Vukašinović.

4O7A8384

U svom obraćanju Pejović je napravila poseban osvrt na tradiciju i svijest cetinjskih građana i istakla da je vrh te Partije uvijek znao da prepozna i cijeni doprinos Cetinja izbornim pobjedama Demokratske partije socijalista.

Milošević je podsjetio sve prisutne da su sve crnogorske pobjede uvijek polazile sa Cetinja, a da je Demokratska partija socijalista kao državotvorna partija uvijek svoje uporište pronalazila upravo u ovom gradu ostvarujući u svim izbornim ciklusima izuzetne rezultate.

4O7A8590

Tarzan Milošević

Današnja Izborna konferencija odabraće 59 članova novog sastava Opštinskog odbora i izjasniće se o Izvještaju o radu između dvije Izborne konferencije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.