Izabran novi OO DPS Tivat: Sa 63% novih članova OO u još brži i dinamičniji razvoj Tivta
Foto: OO DPS Tivat

Izabran novi OO DPS Tivat: Sa 63% novih članova OO u još brži i dinamičniji razvoj Tivta

Juče je održana Opštinska konferencija DPS Tivat kojoj je prisustvovao koordinator za Tivat ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore gospodin Predrag Nenezić, Goran Jevrić ispred Izvršnog odbora, ostali gosti iz OO DPS Budva, Bar i Kotor kao i predstavnici koalicionih partnera., saopšteno je iz te partije.

U uvodnom izlaganju Predrag Nenezić je naveo da je DPS u Tivtu uvijek imala stabilnu partijsku strukturu, koja je bila dominantan činilac vlasti svih prethodnih godina i to je stvorilo temelj za uspjeh koji je Tivat ostvario.

"Zahvaljujući mudroj politici DPS-a i razvojnoj politici Vlade Crne Gore, a posebno zahvaljujući viziji predsjednika Mila Đukanovića, Tivat je postao najbolji primjer brzog, ali i održivog razvoja i transformacije grada u globalno poznatu turističku destinaciju", naglasio je Nenezić.

Ističući da je u periodu od 2012. ostvaren i impresivan rast povjerenja glasača u DPS od preko 65% tokom sva tri izborna ciklusa, na kraju kojeg je osvojena i apsolutna vlast u proteklom četvorogodisnjem periodu. Dodajući da je do tog uspjeha došlo i zahvaljujući domaćinskom upravljanju gradom posljednjih dvije decenije.

On je takođe istakao da svi uspjesi koje je DPS ostvario u Tivtu neće u profesionalnom smislu opustiti lokalno rukovodstvo.

"Moramo biti inovativni, proaktivni, prepoznati izazove i riješavati ih", zaključio je Nenezic.

OptinskakonvencijaDPSTivat4

Predrag Nenezić

Predsjednik OO DPS Tivat Siniša Kusovac istakao je u svom govoru da ostvareni rezultati na lokalnim, parlamentarnim i predsjedničkim izborima obavezuju i te rezultate treba braniti i poboljšati kroz stalno unapređivanje komunikacije sa biračima.

"Ugaoni kamen našeg uspjeha je dobro organizovan partijski rad kroz jačanje strukovnih djelova partije kao što su Savjet mladih, ŽAD i MO, koji su se pokazali kao najvažnije karike u predizbornim aktivnostima", naglasio je Kusovac.

Na izbornoj konferenciji izabrano je 59 članova novog OO DPS Tivat od čega je 63% novih članova, 38% žena i 20% mladih.

Nakon opštinske izborne konferencije DPS u Tivtu, obilježen je i Dan Partije, a Nenezić se osvrnuo na dinamičan dosadašnji razvojni put Tivta, podsjetivši na početak 90-tih godina, kada je neka druga politika upravljala Tivtom i prijetila da na duži period zaustavi razvoj grada.

OptinskakonvencijaDPSTivat1

"Tada smo živjeli u jednom vremenu medijskog mraka kada nam mnoge istine nisu bile dostupne, a mnoge zablude servirane kao spasenja. Zato Tivat sa svojom dugom tradicijom multietničkog, multikulturalnog i multivjerskog  grada na najbolji način razumije i podržava uređenje pitanja slobode vjeroispovijesti kao jednog od važnih stubova trajne obnove države Crne Gore", istakao je Nenezić i poželio uspješan rad novom Opštinskom odboru DPS Tivta, koji ima važan zadatak očuvanja i unapređenja dostignutih rezultata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.