Nikšićanka podlegla povredama nakon udesa
KCCG

Nikšićanka podlegla povredama nakon udesa

Nikšićanka Olga Ninošević (58) preminula je u noći između petka i subote u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći.

Ninošević je teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se 31. maja na Bulevaru “13.jul” u Nikšiću kada ju je sugrđanin M. K. (33) udario vozilom u trenutku kada je prelazila ulicu na pješačkom prelazu, u blizini marketa ,,Voli”.

6169982627458070288260535557399664812097536n0

Foto: Onogošt

Ninošević je tom prilikom zadobila više preloma i unutrašnje krvarenje i nakon ukazane pomoći u Nikšiću prevezena je u Klinički centar gdje se nalazila sve do juče, kada je preminula.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.