Foto: OO DPS Plav

Održana Izborna konferencija Koordinacionog odbora DPS-a

"Plav položio sve ispite iz multietičnosti i suživota"

Danas je u Plavu održana Izborna konferencija Koordinacionog odbora DPS-a koja je izabrala novi sastav Opštinskog odbora, saopšteno je iz te partije.

Kako su naveli iz DPS-a, novi Opštinski odbor brojaće 60 članova, 52 novoizabrana i 8 po funkciji.

Sa izborne konferencije je poručeno da je Plav položio sve ispite iz multietičnosti i suživota i da je to vrijednost koju treba dodatno snažiti i afirmisati kao dokaz dobrih odnosa među ljudima svih vjera i nacija koji žive u Plavu.

Na Konferenciji je pozdravljena snažna podrška Vlade razvoju sjevera i opštine Plav, te u tom kontekstu je naglašeno da će brojni infrastrukturni projekti koji se realizuju umnogome unaprijediti kvalitet života i usluga u ovoj opštini.

OptinskaizbornakonferencijaDPSPlav2

Posebno je istaknuta potreba turističkog potencijala Plava.

Prisutne delegate konferencije je pozdravio u ime Bošnjačke stranke Damir Gutić, a u ime SD Mirsad Bajrektarević. Konfereniciji je u ime Predsjedništva DPS-a prisustvovao Mevludin Nuhudžić, a u ime Izvršnog odbora DPS Mirsad Mulić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.